@Tibijczyk~
Jeszcze nie zdarzylo mi sie skomentowac czyjejs osobobowsci na tym forum, bo to ogolnie nie w mojej naturze i z reguly takie opinie zostawiam dla siebie i nie wypowiadam sie o nich glosno. ...Wyjatkiem jestes ty. Po prostu wyprowadziles mnie z rownowagi swoja glupota, kretynizmem, brakiem zrozumienia, nachalnoscia, przerostem ambicji nad mozliwosciami i jeszcze raz glupota. Jak to chyba Kiroy kiedys powiedzial "w dupie byles, gowno wiesz", a starasz sie wtracic w kazda sprawe, niestety z negatywnym skutkiem. Nie jednokrotnie dostawales do zrozumienia, ze zmierzasz w zlym kierunku i twoje informacje maja malo wspolnego z rzeczywistymi. Nie jednokrotnie zostales nawet zbluzgany za swoje kretynskie posty, ktore napisane sa w sposob ciezki do zrozumienia i daleki od wszelkich zasad stylistycznych, ortograficznych i skladniowych. Nadal jednak starasz sie udowodnic swoja racje i piszesz posty w stylu jakim piszesz... Jezeli liczba przy twoim nicku jest data twojego urodzenia, to naprawde nasowa mi sie na mysl tylko jedno slowo... "zal". Swiadczy to chyba o tym, ze nie bylo ci latwo w szkole, badz opusciles "kilka" podstawowych lekcji, o ile w ogole wiesz co to szkola i skonczyles jakakolwiek. Moja rada to - wez sie za siebie, czyli zamiast grac w tibie popracuj nad wlasnym zyciem i zacznij wkoncu myslec racjonalnie. I niech do ciebie dojdzie fakt, ze lepiej byloby, zebys sie po prostu nie oddzywal niz pisal kolejnego posta w stylu "hyba sie poplacze i zamkne w sobie i pogadam z taboretem i smutno mi rze mnie nikt nie lóbi

hehe".
Podejrzewam, ze moglem cie urazic swoja opinia, lecz jest ona absolutnie szczera i odzwierciedla moje uczucie, ktore towarzyszy mi podczas czytania twoich postow.