Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2007, 18:56   #2963
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Fin'er na Ciebie gadali po płakałeś że zostałeś uwikłany w wojnę z ET i obarczałeś ich winą za to chociaż mogłeś opuścić guild i być free zamiast do ET trza było mieć pretensje do lidera.
Suvowi dostawało się za to że zabił pare osób no cóż taka rola h lvl
Kiroy został obarczany bezpodstawnymi podejrzeniami o współprace przez Strazaka którego wszyscy wyśmiali za jego głupote i to jest przczyna najazdów na Jego. I jeszcze na Kiroya all najeżdżają za all akcje ET te udane nie udane te Pa i inne bo jako jedyny z ET poważnie się tu wypowiada i regularnie coś jak rzecznik (Ja bym się nie podjoł takiego trudnego zadania)
A co do Tibijczyka to n/c przeczytaj pare jego postów tego nie musze tłumaczyć A tak PS. Na forum siedziałem długi czas czytałem to i owo ale się nie wypowiadałem teraz zaczynam bo lubie włączyć w dyskusje

@Neo~
Co do kruszenia się ET może to taktyka wyjdą zarobią zrobią pare lvl i znowu wypowiedzią wojne a może poprostu już nie widzą szans na wygrane wiem że pewnie nie wszyscy bo taki Kiroy nigdy się zapewne nie podda a jak już to pewnie na nie długo
Zywi jest offline