Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2007, 19:08   #878
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

dokladnie a z osob ktore mogly tam cokolwiek zrobic to im brakowalo tylko Mortecha i Wratha i mysle ze to by sie tak samo skonczylo bo oni sie nas poprostu przestraszyli i zaczeli sie chowac po tombach az im pz poznikaja.A co to cwaniakowania to ty jestes conajmniej 10 letnim dzieckiem z mozgiem 5 latka bo to szwedzi pisali hasla typu "martwy polak to dobry polak" albo "spalic polske"
i to oni byli kozakami a zobacz jak skonczyli wiec zastanow sie kurwa co ty pierdolisz czlowieku.Powiem ci ze wieszksoc ludzi z tego forum mnie krytykowalo ale ja sie troche zmienilem i oni zauwazyli ze mam racje a co do wody sodowej to nad wszytskim panuje Mamy paru takich ludzi w guildii co maja male lvle a pobiegli by wszedzie byle ze mna unicronem i alu Jest paru takich napalencow ale Maca~ bardzo dobrze nad tym wszystkim panuje.Co do siedzenia w pz swe sie z nas smiali ze siedzimy w pz a my sie z nich nie smiejemy tylko narzekamy na cojwyzej i w tym pokazujemy ze jesli chodzi o wychowanie i brak kozaczenia i cwaniactwa jestemy o 2 klasy lespi bo ich insulty sa naprawde na poziomie przedszkola.

Ostatnio edytowany przez Sidar - 20-02-2007 o 19:11.
Sidar jest offline