Mnie chce sie walczyc mam chec ale cuz empty wkur.... sie i rozdalem eq cale jakie mialem jak bym mial eq to bym mial motywacje do kupienia pacca czyli dziennie 3-4 bp uhow i bym jakos splacicl eq wraz zemna wrocilo by troche osob tak na oko 4-6 zalezy czy przekonali by sie wraz zemna i nastawili na walke ja sie splacilem nie Pierwszy jak wy tu piszecie tylko 1 z ostanij bo w wakacjie ludzie sie splacali Verdax nie byl wpisany na liste Payment bo tak ustalil z reszta aby nie bylo ze sie splacil to byla 1 osoba z czolowki catrishia uwierz mi jeszcze posmakujesz tak jak ja 1 miesiac wakacji w pz-temple-depo albo bedziesz expic i Welcome to Temple twardy jestes z nimi swe a samemu jestes pipa 1 slowem niczym smieciem w oczach polakow jeszcze zobaczysz ze nie bedziesz z hwl to wtedy bedziesz chcial do kondy-lovize etc to wtedy my powiemy ci to samo co piszesz teraz bo przyjazn sie buduje latami a w 1 sekunde mozna ja zniszczyc <ze ty new owner to ja wiem> Maciek nie sprzedal postaci Aylitha chyba mial taki zamiar a czy to zrobil to ja nie wiem a tak samo Bon Devil to nie Jacek ktory gral tylko teraz new owner sry 2 ownerow Grzbieciq co prawda gralem z nim tylko kicki-freez po update aol-blessy 2x dead i psycha mi i jemu siadla
Czas Pokaze moge cie Catr~~ porownac z Imagram 1x ci sie udalo a potem bedziesz zalowac
|