Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2007, 20:47   #2971
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zywi Pokaż post
Fin'er na Ciebie gadali po płakałeś że zostałeś uwikłany w wojnę z ET i obarczałeś ich winą za to chociaż mogłeś opuścić guild i być free zamiast do ET trza było mieć pretensje do lidera.
Suvowi dostawało się za to że zabił pare osób no cóż taka rola h lvl
Kiroy został obarczany bezpodstawnymi podejrzeniami o współprace przez Strazaka którego wszyscy wyśmiali za jego głupote i to jest przczyna najazdów na Jego. I jeszcze na Kiroya all najeżdżają za all akcje ET te udane nie udane te Pa i inne bo jako jedyny z ET poważnie się tu wypowiada i regularnie coś jak rzecznik (Ja bym się nie podjoł takiego trudnego zadania)
A co do Tibijczyka to n/c przeczytaj pare jego postów tego nie musze tłumaczyć A tak PS. Na forum siedziałem długi czas czytałem to i owo ale się nie wypowiadałem teraz zaczynam bo lubie włączyć w dyskusje
Ahhh kurde po co wracasz do tego co było dawno temu i już parę razy było wytłumaczane ? Tu akurat miałem na myśli to, że co po niektórzy lecieli na mnie bo broniłem Suv'a a więc przykro mi bardzo - błędna interpretacja...

A co do Tibijczyka - > w moim poprzednim poście nie oceniałem czy słusznie go bluzgamy czy też nie, po prostu podałem suchy fakt, że najeżdżamy na niego i tyle ~!<Czytaj ze zrozumieniem>~!

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 20-02-2007 o 20:49.
Fin'er jest offline