Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 666omen666
Jako sorc. chciałbym aby to WoI była lepsza ale nie stety tak nie jest, a przynajmniej w większości sytuacji.
Zależy to głownie PACC/FACC.
Dla FACC zgoda WoI + monk,albo 2 = dead guarda z 3 sec
PACC = WoI  eee gdzie tego używać? na tombach sie nie sprawdza, na dragi nie potrzebne, i tak sorc ma praobelm.
Druid, na faccu niewidka  i cały ghostland twój
PACC, tak i wtedy Tempest R. moze rozwinąć sie na maca. Na tombie przyda sie z pewnością.
Gdyby WoI miała 3 sqm zasięgu zgoda, wtedy wymaita, ale na razie tempest lespzy.
PS. I tak wole grac MS`em nisz ED`em, dlaczego?? >> arsenał spontanicznycz ofensywnych czarów jest powalający, tak więc SORC ROX \,,/(^.-)\,,/
|
Czemu sie nie sprawdza na tombie? Ja sam expiąc na tarpit -2 (troche visem pomagałem)wyciągałem ok. 30k/h i nie robiąc lootbagów byłem na +... Tarpit -3 zas, expiąc solo z visa (+wand do pomocy) wyciągałem ~40k/h na 0 lub lekkim -...
a dla PACC guardy to tez nie jest zly exp, zwlaszcza jezeli chodzi o kasodajność

Po kilku godzinach ciągłego expienia na Maze lub DHellu można naprawdę nieźle się wzbogacić... (pomijając sytuacje kiedy nie masz postmana, grasz na przeludnionym Non-pvp a jakiś noobek/newbie ukradnie Ci loota o wartości 30+k... wtedy to można się załamać...)
@down:
Taa... Niebezpieczniejsze tereny

...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia community
Died at level 8 by warlock.
|
Tym zwykle konczą się podróże w niebezpieczniejsze tereny

niezależnie czy z WoI czy TR
@edit:
Hehe.. ten dead to była przenośnia, choć znam kogoś kto tak padł... chodziło mi o to, ze na niebezpieczne/nieznane tereny lepiej nie chodzić sorcem/druidem.. Utamo vita skończy się szybko a z tymi swoimi ~500 hp nie przezyje zbyt dużo w towarzystwie choćby dwóch DLi... Oczywiście mowa tu o magu,który jeszcze używa wandów do expienia...