To jest bardzo smutna prawda,ale nie wszyscy tacy sa.Czasem spotykam polakow ktorzy wspieraja "mlodszych graczy"(i to nie tylko z polski).ja sam pomagalem jednej dziewczynie.Byla z Londynu.Bardzo fajna osobka.Lecz po jakims czasie mnie olala-i wiecej jej nie widzialem....Lecz czasem i swedy jak ich tak wychwalacie nie sa tacy cool.
Przypadek moze z 20 minut temu...
Prowadze polaka 8 level na aurerze do wyroczni a tu podchodzi swed i mowi ze sprzedaje studded armor za ilestam.Olalem go a on przelacza sie na moj kanal private i zaczyna tym spamowac.Ja powiedzialem zeby przestal a on do mnie ze ja gej jestem i od gorszych rzeczy mnie jeszcze powyzywal.Ja juz nie wytrzymalem i powiedzialem grzecznie "F**k u!"i dalem mu ignora.
Polacy tez tak robia,ale wieksze chamy dla mnie to br.Moj kumpel expuje na foldzie i spotyka 30 poziomowca ktory sie pyta: "br?",on mowi "no".Ten gdzies idzie,przychodzi i go zabija.Mial tak 2 razy.Br jak ktos wspomnial to tez zlodzieje i chamy,ale teraz przypomnialem przypadek ktory moze byc tego przykladem.
Ale moim zdaniem i tak polacy tak jak ja to nOOby(moze nie wszyscy,ale tyle sie naogladalem ze...eh,szkoda gadac)...
Nikt nie jest doskonaly...
Profesja: Knight
Poziom: 13
Skille: 54/53 (ciagle trenuje)
Magic Level: 4
Swiat: Aurea (  )
No i co tu duzo mowic? =\
|