Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2007, 23:52   #887
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orius Pokaż post
Taa, może to mówił dla żartów? To nie były słowa na serio, a co tenchorius do mnie nawijał (ja też do niego )... Więc nie tylko SWE są bę.
@all co napiszą że jestem zjebem itp.
Sikam na was ciepłym moczem...
Ty sie zastanow co ty mowisz, żarty?
Ile mozna zartowac?
3 razy? 5 razy? 10 razy? juz by sie znudzilo kazdemu
On to powtarza codziennie mamie przy sniadaniu, jak sra w poludnie i jak wali gruche wieczorem to mowi wlasnie ze dobry polak to martwy polak a ty do cholery twierdzisz ze to zart. Pacnij sie w czolo, kogo bawia te jego jak to nazwales "zarty". Po ludziach takich jak on widac, jaka jest bynajmniej polowa mlodziezy w szwecji (tyle gra w tibie pewnie). Sa ciemni, glupi, zarozumiali i mysla ze wszystko im wolna bo rodzice sa pracoholikami i nie maja dla nich czasu (dlatego szwecja ma najmniejszy przyrost naturalny w euro~~). Tak wiec stary oswiec swoj umysl i moze spojrz na to obiektywnie a nie jako doszukiwac dziur w calym. Ja tez nie jestem nacjonalista, odwrotnie, ja bym chcial zeby nasz narod byl ok ale tak nie jest, trzeba umiec wytknac sobie bledy, ale trzeba tez obiektywnie oceniac innych i asertywnie podejmowac decyzje i wyrazac opinie a nie wchodzic w dupe bo ta gra nie jest warta nawet 1/20 wydanej na nia kasy oraz 1/100000 spedzonego przed nia czasu. A w niektorych mozgach tak namacila, ze teraz wlasnie oglada sie "fucking polack, jebac swe" itd.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline