Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2007, 02:58   #79
Kalen
Użytkownik Forum

Kalen's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: W-wa

Imię: Kalen~
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 40+
Kalen ma numer GG 3748656
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theand Pokaż post
Jeżeli obejrzałeś filmik tylko z tym knightem to nie mamy o czym rozmawiać , ale muszę przyznać , że jesteś debilem . Efektowniejszy chodziło mi o szybkość zabicia palków ( czyt. ue combo ) , ale za tępy jesteś , żeby to zrozumieć . Druid , który zabija 55 lev + zapomniałeś wspomnieć , że ten 55 lev straszny noob ; ) jak było widać wziął go na czas czekał , aż mu się uhy skończą , więc nie mów mi , że to takie evul super pro pvp -.-
Właśnie ściagam twoj pierwszy filmik, ale juz sie skromnie wypowiem.
- ty zabijasz lvl nizsze, druid (solo) 2x wyzsze, wspominałes coś wcześniej o efektywności, czy mi sie zdawalo ?
- chodziło ci o szybkosc zabicia palkow z ue combo... tak to swiadczy o swietnych umiejetnosciach pvp.
- jak ktos slusznie juz wczesniej napisał, CiPbota ma kazdy i agresor i ofiara, wiec szanse, sa jakby nie patrzec wyrownane (chociaz wolalem kiedy takiego wpomagania nie bylo, czasy sie zmieniaja, przynajmniej ludzie sie nie dziela na tych, ktorzy uzywaja nielegalnych botow i wygrywaja i tych co sa uczciwi i dostaja po dupie).
- cos tam jeszcze na twoj temat chcialem napisac, ale zapomnialem, moze to i lepiej panie pr0 evul pvp palyer.

a film jak juz pisalem wczesniej mi sie bardzo podobal i mysle, ze koles ma lepsze pvp od wiekszosci osob tutaj sie wypowiadajacych.

edit:
Theand wlasnie obejrzałem twoje filmy, jesli ten druid jest kiepski w pvp to twoje umiejetnosci sa wrecz zalosne... btw pod ktorym 'F' masz ue ? =.=

Ostatnio edytowany przez Kalen - 21-02-2007 o 03:16.
Kalen jest offline   Odpowiedz z Cytatem