Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2007, 08:46   #17
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
powiedz to ludziom z cipsoftu ;p
dlatego tez napisalem, ze wedlug mnie tak jest. nie moge stwierdzic jakie to wzory sa wykorzystywane przy przyroscie skili. a cipki raczej nie zdradza co tam dokladniej w tej tibii siedzi

Cytuj:
komentarz jest do cytatu, nie wiem czy trudno to zauwazyc.
najsensowniejszym sposobem treningu jest trening na potworach majacych malo defa. rotwormy, minoski i krasnale jednak maja troche spory def do treningu i lejac na full def zadaje sie obrazenia stosunkowo zadko. bijac na balanced lub z mocniejsza bronia zadaje sie troche za duze obrazenia. mi osobiscie bardzo dobrze trenowalo sie na trolach tak do okolo skili 55/55 - wiem ze uciekaja, ale wystarczy je umiec zablokowac ( dokladniej tego, ktorego lalem ). bralemmax na klate ile sie dalo. podobno dziwne i bezsensowne bo podobno tylko 2 hity wchodza na tarcze, ale majac 2 trole na sobie: a) musial bym czesto biegac za nowymi trolami; b) istnieje szansa na to, ze ktorys nie walnie w tarcze, a majac 7-8 na sobie mam w zasadzie 100% szans ze bede mial 2 hity na tarcze. z tego powodu najlepiej sie skiluje od tych skili circa 60/60 na slimach i na geo, ale na geo niestety trzeba monka

Cytuj:
mi czy jemu ?
chodzilo mi o posta goboru.

Ostatnio edytowany przez sat - 21-02-2007 o 09:04.
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem