Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2007, 10:57   #1778
Kruczyy
Użytkownik Forum

Kruczyy's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Płock

Imię: Kruczyy
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taran Pokaż post
Tarantallegrę sprzedałem a Rat Bloxinha to mój char. Gdzie je byłem na teście? Nie miałem kim tam grać. Teraz wy bedziecie gryźć glebę i zobaczymy kto na tym więcej straci xD (slyszalem ze kalkun na tym dedzie stracil 190k gp).

Co do zjeba Galfa
Mam problem bo m. in. on i kruczyy i kruko zabili na tescie moich kolegów. I nie jestem tym 104 ekiem co wygląda jak wrl.

Beware

Co do tego ze bedzie mial detetacje.. nie powinienes mowic takich bzdur o nim, bo on zna polski i czyta to forum. A jesli chcesz tak gadac wiecej to on sprawi ze biedziesz znowu widzial napis "You advanced from level 99 to level 100."
ta zaraz sie okaze ze umie po Włosku, Hiszpansku, Angielsku, Polsku, Łacinie... to tylko o tym swiadczy ze Kabor sharowal i dalej sharuje na Mishi :> zreszta jestes w Nooblersach to powinienes wiedziec
czego sie spodziewales na tescie? 99% Luminery nienawidzi Nooblersow i udowodnilem ze nie macie nawet 0 skilla w pvp, oh sorry gz dla Ice za to ze sie trzymal dosc dlugo a to ze sie "mszcza" teraz to tylko swiadczy o tym ze sa noobami...
a do Kabora moge powiedziec: CZESC PANIE SHARER :>
a teraz drogi Taranku lec zaganiaj wszystko i nie zasmiecaj juz tematu bzdurami wystarczy ze slayersi brudza na Luminerze na forum nie sa nam potrzebni

Ostatnio edytowany przez Kruczyy - 21-02-2007 o 11:03.
Kruczyy jest offline   Odpowiedz z Cytatem