Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2007, 15:04   #42
Sebcio :)
Użytkownik Forum

Sebcio :)'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Domyślny

To w jakim programie montuje i jakimi sposobami to moja tajemnica zawodowa i nie mam zamiaru jej nikomu zdradzac Jak widzisz proste to nie jest bo sami sie meczycie. A wytlumacz mi ci ci daje 30mb minuta skoro u mnie jest 10mb minuta i jakos jest identyczna o0. Rozumiem ze dla ciebie im wiecej mb dowalisz tym ladniej ? To sluchaj moglem na 60 GB skompresowac. Chcesz taka wersje?
A to ze kompresowales cos 80 razy to nie znaczy ze umiesz kompresowac. Nie sztuka jest malowac obraz 80 razy zeby wyszedl ladny, sztuka jest malowac tak zeby wyszedl ladny odrazu.

@edit

Pozatym jesli chcesz trafic do uzytkownikow Tibia.pl musisz liczyc sie z tym ze im wiekszy plik tym bardziej cniecheca sciaganie, dlaczego?
Sciagam film ktory zajmuje 150MB ogladam i mi sie plakac chce... Koles nie wie nic o robieniu filmu a kumple z RL go wychwalaja...
Pozniej widze plik 100 mb, sciagam? NIE, bo mysle ze kolejny syf. moja 1 kompresja zajmowala 105 MB i stwierdzilem ze nikt tego nie sciagnie, dlaczego ? Ludzie nie maja czasu... A jak ty sobie chcesz hostowac filmy po 99999999999GB to radze ci zrob z tego serial i wal odcinki po 10 MB Moze beda trwaly akurat 3 sekundy

Klik!

Demon Helmet Quest by Naction

Klik!

Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 21-02-2007 o 15:08.
Sebcio :) jest offline   Odpowiedz z Cytatem