"A wytlumacz mi ci ci daje 30mb minuta skoro u mnie jest 10mb minuta i jakos jest identyczna o0
Rozumiem ze dla ciebie im wiecej mb dowalisz tym ladniej ? "
Jeśli nie widzisz róźnicy między ***** (10mb/min), a .avi (30mb/min) to moze pora zainwestowac w nowego kompa ktory poprawnie wyswietla obraz i ma rozdzielczosc powyzej 400x300. Ewentualnie mozna udac sie do okulisty. Jak dla mnie miedzy Twoim, a moim filmem różnica jest duuża. (tzn. nie porównując do filmów od niektórych pro twórców filmów "a gdzie śćongnonć kracka do 'Windows mowie makr' "). Na tych 10 mb/minut imiona graczy sa rozmazane jak i niektore grafiki w tle (szczegolnie kiedy duzo sie dzieje, a lubie filmy na których duzo sie dzieje, wiec do duza roznica).
>lubie słowo duzo<
"To sluchaj moglem na 60 GB skompresowac. Chcesz taka wersje?"
Mi max. 2GB/minuta wychodziło

(chyba, że rozdzielczosc się podwyższy

)
"A to ze kompresowales cos 80 razy to nie znaczy ze umiesz kompresowac. Nie sztuka jest malowac obraz 80 razy zeby wyszedl ladny, sztuka jest malowac tak zeby wyszedl ladny odrazu."
Znajdź kogoś kto siada do kompa montuje film patrzy na liste kodeków i odrazu wybiera najlepszy.. (kodek / jakość zapisu)
"Pozatym jesli chcesz trafic do uzytkownikow Tibia.pl musisz liczyc sie z tym ze im wiekszy plik tym bardziej cniecheca sciaganie"
Pisałem, że można kompresować pare razy i dawać w różnych jakościach.
"A jak ty sobie chcesz hostowac filmy po 99999999999GB to radze ci zrob z tego serial i wal odcinki po 10 MB"
Nie 9999.. GB tylko 300-400 MB. Nie jest to dużo dla kogoś kto ma Neo 1mb lub szybsze lacze. ( a takich jest coraz wiecej w polsce)
To pisal Gesior.