Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2007, 22:11   #3019
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

LOL

ja bym Fin anwet strazaka nie uwalil jakbym znal jego nick nie zabijamludzi za forum maja prawa miec swoja opinie a ze czasami inna to zycie

Suv ma prawo nie walczyc a ze mnie zawiodl i pare innych kolesi to trudno moja gildia tez nie byla do konca wporzadku wobec niego i go flamowali na prv i on o tym wiedzial ... :/ takze Suva zostawmy ... on nas zostawil my go zostawimy bedzie porowno i bedzie spokoj

Azaredzarazded : dzieki za poparcie bardzo mi milo alesuv i tak jzu nie dodjzie a swoja droga i ja i pephy i hawki i Ng kazdy z nas ma wiele na liscie kryminalnej niewinnych dedow tylko zcasami padaja moikumple a czasami kogos innego ... a czy pephego kumple zasluzyli to nie wiem i juz sie tego niedowiemy po takim czasie aczkolwiek padli ... i moglibysmy uwalic mentora i Suva iwielu innych za walenie w chuja .... ale nie w tym droga ... zemsty do niczego nie prowadzi moze jeszzce kiedys bedziemy walczyc tutaj ale prawdopodobnie to jest ostatnia wojna na tak duza skale ... osobiscie woleay te osoby conas wystawily do wiatru mialy kicka i razem z nami sie cieszyly niz robic z nimi wojne

Jak Swiat Swiatem Suv i Mannow nie beda bratem
Kiroy jest offline