Hahah Napaleniec widac ze gowno wiesz i w nie wchodzisz za kazdym razem gdy cos robisz.Czytajac twoje posty widac zazdrosc i bezsilnosc zakompleksionego gowniarza.Twierdzisz ze nie da sie byc gorszym ode mnie??
Spytaj szwedow a oni co powiedza to co mi "nie wiedzielismy ze masz takie dobre pvp" oczywiscie wjezyku angielskim.Probowali mnie ujebac z 10 razy poniewaz Puge~ mnie nie nawidzi z wzajemnoscia i udalo im sie to 2 razy trap fibula i jak expilem na ank Kragor sprzedal i tak jakos wyszlo ale bylo fajnie w tym trapie a dedem sie nie przejolem bo to tylko gra.Napaleniec mam nadzieje ze kiedys sie czegos nauczysz o tej grze i docenisz mnie i szwedow bo oni sa naprawde nice.Cya Gowniarzu.Nastepne twoje posty beda ignorowane przez moja osobe chyba ,ze nauczysz sie zauwazac co sie naprawde dzieje.Polecam ci nauczycieli :MARCHIO i ZALFIKA a jak oni nie wychowaja cie na ludzi to juz nie ma dla ciebie ratunku.STFU
Arvit i wypowiadasz to po tym jak sie przestraszyles 3 noobow na 45 lvl'ach ktorzy przyszli cie ujebac na poh tyle ,ze miales farta ze akurat wbiegles do swiatyni nono nice widze ze znowu konczymy na gadaniu.
Ostatnio edytowany przez Ashlon - 28-02-2007 o 17:52.
|