Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2007, 11:28   #1998
esdek
Użytkownik Forum

esdek's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Skille: 80+
Domyślny

@Nutrisia i w c*uj innych nobów którzy mają coś do olika.

Ludzie ja pie*dole,czy naprawdę podnieca was to że ktoś padł prawie na każym open battle?Co wy się tak qrwa do niego podjebaliście?Bil waś nożem albo żelazkiem w dzieciństwie że tak na niego wjeżdzacie?Ludzi dajcie sobie dupie siana.Co 3-4 post to wiadomość na niego wjeżdżająca.Co was to obchodzi w jaki sposób on pada?Zazdrościcie mu że uczestniczy w Openie?Przynajmniej coś tam robi na tej wojnie(cytuje ,,Wali bezsensownie explo"),lepiej walić explo w kogoś niż stać w pz jak pojeb albo spamować guild chata być gdzie jakieś 10000sqm od miejsca wojny.Qrwa jak jesteście takimi kozakami to pokażcie co wy potraficie forum fighterzy..Moge się założyć że połowa z tych nobów wieżdżających na Olika spuściłaby się w gacie jakby wogóle wyszła na ob a co dopiero jakby go biły ze 3 osoby(po spamie hotkeya-owned).Pokażcie co potraficie w praktyce,teoretycznie każdy jest dobry jednak w praktyce okazuje się co innego.Większość z was nigdy nie miała 60+ i się podnieca co niby oni by zrobili 100 ek na openie.Jeszcze raz powiem dobitnie: POKAŻCIE CO POTAFICIE A NIE PIERD*LICIE JAK POTŁUCZENI NA FORUM.

Tyle.

Srry jeżeli się gdzieś pomyliłem(chodzi o ortografie itp.),ale się śpiesze na halówke.))

Pozdrawiam.

Łukasz

Wejdź,zarejestruj się.To nic nie kosztuje a możesz jedynie pomóc sobie i mnie )
esdek jest offline