Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2007, 11:33   #915
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Hahah Napaleniec widac ze gowno wiesz i w nie wchodzisz za kazdym razem gdy cos robisz.Czytajac twoje posty widac zazdrosc i bezsilnosc zakompleksionego gowniarza.Twierdzisz ze nie da sie byc gorszym ode mnie??
Spytaj szwedow a oni co powiedza to co mi "nie wiedzielismy ze masz takie dobre pvp" oczywiscie wjezyku angielskim.Probowali mnie ujebac z 10 razy poniewaz Puge~ mnie nie nawidzi z wzajemnoscia i udalo im sie to 2 razy trap fibula i jak expilem na ank Kragor sprzedal i tak jakos wyszlo ale bylo fajnie w tym trapie a dedem sie nie przejolem bo to tylko gra.Napaleniec mam nadzieje ze kiedys sie czegos nauczysz o tej grze i docenisz mnie i szwedow bo oni sa naprawde nice.Cya Gowniarzu.Nastepne twoje posty beda ignorowane przez moja osobe chyba ,ze nauczysz sie zauwazac co sie naprawde dzieje.Polecam ci nauczycieli :MARCHIO i ZALFIKA a jak oni nie wychowaja cie na ludzi to juz nie ma dla ciebie ratunku.STFU
Za to w Twoim poście widać coś w stylu: "on mi zazdrości, ja jestem najlepszy" - tzw. "wywyższanie się".

[email protected]
sir Tifejo jest offline