Cytuj:
Oryginalnie napisane przez esdek
@Nutrisia i w c*uj innych nobów którzy mają coś do olika.
Ludzie ja pie*dole,czy naprawdę podnieca was to że ktoś padł prawie na każym open battle?Co wy się tak qrwa do niego podjebaliście?Bil waś nożem albo żelazkiem w dzieciństwie że tak na niego wjeżdzacie?Ludzi dajcie sobie dupie siana.Co 3-4 post to wiadomość na niego wjeżdżająca.Co was to obchodzi w jaki sposób on pada?Zazdrościcie mu że uczestniczy w Openie?Przynajmniej coś tam robi na tej wojnie(cytuje ,,Wali bezsensownie explo"),lepiej walić explo w kogoś niż stać w pz jak pojeb albo spamować guild chata być gdzie jakieś 10000sqm od miejsca wojny.Qrwa jak jesteście takimi kozakami to pokażcie co wy potraficie forum fighterzy..Moge się założyć że połowa z tych nobów wieżdżających na Olika spuściłaby się w gacie jakby wogóle wyszła na ob a co dopiero jakby go biły ze 3 osoby(po spamie hotkeya-owned).Pokażcie co potraficie w praktyce,teoretycznie każdy jest dobry jednak w praktyce okazuje się co innego.Większość z was nigdy nie miała 60+ i się podnieca co niby oni by zrobili 100 ek na openie.Jeszcze raz powiem dobitnie: POKAŻCIE CO POTAFICIE A NIE PIERD*LICIE JAK POTŁUCZENI NA FORUM.
Tyle.
Srry jeżeli się gdzieś pomyliłem(chodzi o ortografie itp.),ale się śpiesze na halówke.  ))
Pozdrawiam.
|
A ty czemu go tak bronisz? Kazdy na niego wjezdza bo spamuje forum zawsze ma najwiecej do powiedzenia a gowno moze w tibii i jego cudownej gildii nf... Co do tego ze mowisz ze nikt z tych co na niego wjezdzaja nie mial powyzej 60lvl i nigdy nie byl na wojnie ... haha czlowieku smiac mi sie chce z ciebie.. A co do pvp (chodzi mi teraz o cipbota) jesli uwazasz ze przez to pvp oslablo

wiem ze to nie legalne ale jestem w stanie z toba stoczyc solowke na obojetnie jakim otsie pod tibie 7.6 gdzie cipbota nie bylo.. I nie wrzucaj na nikogo jesli nawet nie wiesz kim on jest
Pozdro