@Poznanski~
Dostales kick z guildy za lojalnosc? Moze sie pochwalisz za co zostales wyrzyucony. Bo ja mysle ze powodem bylo planowanie ataku na innego czlonka guildy i podposzczanie innych.
Nic nie zrobiles, robisz a najwiecej gadasz/piszesz. Moze przyszedl czas na pokazanie swoich super umiejetnosci? Bo ja narazie nie zrobiles nic poza gadaniem i obraznaniem innych ludzi.
Ja z Tharrinem bylem pionkami? Nigdy nie mowilem/uwazalem sie za kogos zajebistego, w wojnie bylem bo zostalem do tego zmuszony, i probowalem walczyc za cos co uwazalem/uwazam slucszne. Tak na marginesie jezeli my bylismy pionkami (prawie wszystkie fragi chodz bylo ich nie wiele byly z mojego lub/i Tharrina planu) a ty nawet palcen nie kiwnoles.
Wiec skocz swoje wymyslone historie jak to nie paowales ludzi z PN itp, jak nas obrazales na gc a my jak potulne baranki tego wysluchiwalismy bo jestes smieszny. Panie wielki "PA".
Zostales wyrzucony z guildy, tak Cie to boli? To pokaz nam w koncu ze sie mylimy i ze cos potrafisz bo gadac to nawet Lolus potrafi...
|