Pomysły na nowe expowiska!
Witam!
Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły co do expowisk jakie mogłby się znaleźć w grze (nie musicie mi mowic. Wiem ze Cipsoft i tak to ma w d*pie) to napiszcie tutaj!
Prosze abyście pisali jakie potwory tam występują, i troszke innych informacji co do lokacji itp. Myśle że będziemy sie dobrze bawić! Jak ktoś zajmuje się fake'ami albo robieniem map to może zrobić takie swoje expowisko i je zaprezentować!
Zacznę ja:
Wyviern Kingdom
Potwory: Wyvierny, 1-2 smoki.
Lokacja: Głęboko pod Kazordoon
Informacje: Byłoby to królestwo wyviern, do którego wchodziłoby się przez Kazordoon. Występowały by tam wyvierny, zarówno na wieżyczkach, jak i na powierzchni. Znajdowałaby się tam skrzynka pocztowa. W wielkim pałacu, byłby boss wyviern (chcemy bossa!). Blisko centrum, znajdowałoby się więzienie, którego pilnował by smok. W więzieniu byliby zamknięci ludzie, szukający pomocy.
Ice Land (Rookgard)
Potwory: Forst Troll, Polar Bear, Winter Wolf, oraz Yeti
Lokacja: Mała wysepka, obok rookgardu z podziemnym wejściem.
Informacje: Spora lodowa kra, która dryfuje w strone rookgardu. Wielkim hitem, dla rookstayerów, byłby Yeti zamknięty w wieży, z którego ZAWSZE po zabiciu wypadałby jakiś rar item (Jak na Rooka). Np. Brass Armor, Spike Sword, Plate Legs, albo Soldier Helmet. Po całej wyspie biegałyby wilki, niedźwiedzie i trolle.
Czekam na Wasze porpozycje! Bądźcie orginalni!
Pozdrawiam
@down
Wiem, że Yeti to boss i wiem, że jest trudny do zabicia. Ale rookstayerzy mieliby do czego dążyć. Yeti się nie leczy więc jest do zabicia. Wystarczy postać z wysokim levelem, LF'ami, kumpalmi i up&down i Yeti pada. Dodając, że zawsze wyrzuca rar item jest to nie głupi pomysł.
Witam jesli ktos chce obejrzec film solo dmeon 70 lvl sorcerer link daje
Uwaga moze wystapic trojan albo keylogger w nie ktorych anty wirach bo w exe dodałem film by był lepszy efekt jak i dzwieku i graficzny
|
Ostatnio edytowany przez Lifter - 22-02-2007 o 17:13.
|