Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2007, 18:31   #2003
esdek
Użytkownik Forum

esdek's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keonek Pokaż post
A ty czemu go tak bronisz? Kazdy na niego wjezdza bo spamuje forum zawsze ma najwiecej do powiedzenia a gowno moze w tibii i jego cudownej gildii nf... Co do tego ze mowisz ze nikt z tych co na niego wjezdzaja nie mial powyzej 60lvl i nigdy nie byl na wojnie ... haha czlowieku smiac mi sie chce z ciebie.. A co do pvp (chodzi mi teraz o cipbota) jesli uwazasz ze przez to pvp oslablo wiem ze to nie legalne ale jestem w stanie z toba stoczyc solowke na obojetnie jakim otsie pod tibie 7.6 gdzie cipbota nie bylo.. I nie wrzucaj na nikogo jesli nawet nie wiesz kim on jest
Pozdro
A gdzie ja napisałem że wszyscy nie mają 60+?Napisałem ,,POŁOWA NIE MA" , a więc ? Ej plx nie bij mnie..Ty nieucz mnie nie wrzucać bo pierwszy obrzucasz błotem olika , a tak naprawdę gówno o nim wiesz.Ja znam go z rl i wiem jaki on jest,.Co do jego wypowiedzi na forum:

To co zabronisz mu pisać?Chyba do tego służy forum...Żyjemy w wolnym politycznie kraju więc każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Jednakże nie należy wieżdzać na niego bezpodstawnie..

Łukasz

Wejdź,zarejestruj się.To nic nie kosztuje a możesz jedynie pomóc sobie i mnie )
esdek jest offline