Cytuj:
Oryginalnie napisane przez esdek
A gdzie ja napisałem że wszyscy nie mają 60+?Napisałem ,,POŁOWA NIE MA" , a więc ? Ej plx nie bij mnie..Ty nieucz mnie nie wrzucać bo pierwszy obrzucasz błotem olika , a tak naprawdę gówno o nim wiesz.Ja znam go z rl i wiem jaki on jest,.Co do jego wypowiedzi na forum:
To co zabronisz mu pisać?Chyba do tego służy forum...Żyjemy w wolnym politycznie kraju więc każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Jednakże nie należy wieżdzać na niego bezpodstawnie..
|
Jasne ze mu nie zabronie ale on robi z siebie nie wiadomo kogo na forum... Gdzie nie wejde to pierwsza osoba jaka sie wypowiada jest Olik to jest troche chore tym bardziej ze tak jak juz powiedzialem nie nalezy do kluczowych postaci w szwedzkiej gildii i wlasciwie jego zdanie przechodzi jak wiatr w polu,
i nie mowcie ze to nie jest lizodup bo jeszcze przed wojna z myrmidans lizal mi dupe tylko nie chcialem o tym glosno mowic .. Poza tym ja go nie obrzucam blotem nie wrzucam ani jemu ani tymbardziej jego rodzicom bo wiem ze to bez sensu staram sie tylko napisac prawde ktora czasami jest przykra w tym wypadku szczegolnie dla Gandamira~