Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alkoOholik
Hahah... Pozdro Devil Ell. Nie używałem utani hur misiu kolorowy bo pacc mi sie skonczył.

|
SZanowny Garet Zen ja także Cię pozdrawiam i mam nadzieję iż następne nasze spotkanie nie zakończy się na uszczerbku na moim zdrowiu ;/
no to najpierw sie ustosunkuje do wypowiedzi z ss'a niew twierdze iż to był waszkolega nie nigdy tak nie twierdziłem napisałem iż jakiś typ ze skullem taz zaczoł mnie przez chwile nawalac na moscie w thais ( jakis niski lvl jak juz wspomnialem), reason'a chętnie poznam gdyż spotkałem i "miałem przyjemność" z wami [ chyba że pamięć mi jakoś strasznie szwankuje ]po raz pierwszy, a co do utrani hur to sorry najwyraźniej to twój towarzysz rzucał tan czar, moja pomyłka wynikła z tego iż byłem lekko zestresowany i nie zwruciłem uwagi ktury z was mówił
jedyną pociechę mam taką iż nic z emnie nie wypadło, oczywiście oprucz bp.
mam nadzieję iż się jakoś dogadamy gdy poznamy argumenty obu stron
edit@: wiesz na tym ss'sie mogłeś dodać coś o mojej dzielnej postawie, niezachwianej woli walki '} no i o tym jak mało mi zabrakło do uniesienia mojej pupci cało hehe
no i moje osobiste spostrzeżenie: im częściej ginę w tibi tym łatwiej to znoszę, tym razem już prawue zupełnie bezstresowo