Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2007, 22:13   #119
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawekmag Pokaż post
Sory, ale smutna prawda. Polska "młodzież" żre chipsy i hamburgery tonami, gnije przed konsolami. Otyłość staje się na świecie całkiem poważnym problemem. Do tego wszechobecne "MakDonaldy" i inne fast foody. Statystyki to potwierdzają. Problem często jest omawiany przez media. Ale oczywiście polska młodzież graczy tibii - piękni, młodzi, herkulesi - do tego obdarzeni nadprzeciętną inteligencją - nic tylko pozazdrościć!
No i? Gram w Tibie czasem i po 8-10h dziennie (wybitnie jak mam wolne/jestem chory). Mimo wszystko potrafię znaleźć czas na szkołę, naukę i do tego 3-4h grania w nogę. Czipsy i hamburgery jadłem bez większych ograniczeń i wiecznie utrzymywałem stałą wagę - 110 kg. Teraz mam dietę bezsolną i niskokaloryczną i bez większych problemów idę z wagą w dół. Problem polega na tym, że większość osób po prostu nie potrafi sobie odpowiednio zorganizować czasu. Nie ma co oceniać wszystkich po stereotypie typowej komputerowej lamy.

Żeby nie było, że OT:

Bieg 60m - 9,1 sek
Bieg 800m - 3:30 min
Bieg 1000m - 4:01 min
Bieg 1500m - 5:58

Ocena z wf'u - brak (wiecznie zwolniony...)
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."

Ostatnio edytowany przez P0nury - 22-02-2007 o 22:16.
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem