Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2007, 22:38   #927
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez napaleniec Pokaż post
Marcio i tevah wy chyba za to jestescie 30 knightami na faccu ktozy liza dupe sidarowi na forum bo stracili swoje k army bo wpadl wam puge i było "pay or die "i myslicie ze selena bedzie lepsza gdyby polacy tu rzadzili (polacy czyli maca ,unicron ,sidar ) tak poza tym nie jestem 30-40 msem
;p
Ty chyba nie wiesz kim jestem, dupy nikomu nie lize, ty to chyba robisz. Na sidarze mam fraga z kiedys wiec wykluczone zebym cokolwiek mial z nim wspolnego. Puge mi nigdzie nie wpadal bo nie gram. Ja nie mysle, ze selena bedzie lepsza jak ultimation wygra, ja to wiem, wiesz dlaczego?
Bo na kazdym swiecie znajdzie sie jakis pa i na kazdym swiecie znajdzie sie jakis asslicker. Problemem sa asslickery twojego pokroju ktorzy mysla ze sa polakami ale w zasadzie to sraja na to (to nic zlego bo w zasadzie tutaj tez nic to dla mnie nie znaczy). Ale to nie oznacza ze macie sie plazyc sie jakims puge albo cos a wy wlasnie to robicie bo wam sie zdaje ze wielkich ziomkow macie. Jedna wielka bzdura stary, wole asslickerow sidara niz asslickerow puge bo ci pierwsi sa nieszkodliwi a ci drudzy mysla ze nie wiadomo co im wolno i nie wiadomo ile wiedza.
PS. Nie mam knight 30 lvl
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?

Ostatnio edytowany przez Marczio - 22-02-2007 o 22:43.
Marczio jest offline