Dobra nie chce mi sie kłócić z wami.
Zamknijcie lepiej ten temat bo on nie ma sensu.
Ja nie zakładałem, że to jest na nowego serva, (nie rozumiecie tego, mówiłem o wszystkich servach).
@Piotrek Marycha
Axe są bardziej dostępne tzn. więcej ludzi je sprzedaje przynajmniej na: Refugii, Elysii i Silverze.
@Vil
Tak, mówiłeś coś o bloczeniu i defie broni. I moja teoria jest udowodniona przez kilku high levelowców na tym forum. A że ty jesteś modkiem i nie znasz jednych z bardziej ważniejszych tematów na tym forum to już nie moja wina.
@Alum
Nie to nie jest tak, wyszukaj sobie na forum temat coś o "Avanger versus Sov + Demon Shield" czy jakoś tak nie pamiętam nazwy tematu dokładnie.
@Mitas
Zrób, zhakuj, pożycz, wypożycz lub zdobądź w jakiś sposób dwóch knightów i zrób im równe skille. Potem idź na żółwie albo na jakieś potwory co nie biją magicznie. Idź każdym na 15 minut i zobacz: ile ci wezmą hp, jak szybko je zabijałeś, ile expa zdobyłeś, ile ci poszło na ihy, uhy itp. Podsumój i przyznaj mi racje.
Jak narazie nie chce mi się z wami kłócić, więc nie będe już raczej wchodzil na ten temat, bo ciągnięcie jego jest bezsensowną stratą czasu.
Cya, See You in Tibia. [lol 24h] ?
|