Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2007, 13:06   #27
boorex
Zbanowany

boorex's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
@up

glupoty gadasz wczoraj 3 gmow na zmiane na refugii bylo

a co do tych up co mowia ze dostanie bana
po 1 - film,screen,log z czata NIE MOZE byc podstawa do bana to po 1
po 2 - kto w takiej chwili mysli zeby ctrl+r nacisnac?
po 3 - nawet jesli ktos nacisnie to (nie wiem jak na celescie, ale na refugi jak reportujesz bottera to przez ctrl+r nawet nie ma co probowac ) nikle szanse ze gm sie pojawi
po 4 - nawet jak dostanie bana to za pol roku (jak zniknie wpis z crim record) zacznie robic to samo

a do tych obroncow wszytskoch "ofiar" Yoozka
jesli ktos jest noobem i cwaniakiem na swiecie pvp to co sie z nim robi? zabija
raczej watpie zbey co 2-3dni Yoozek szedl sobie na poi ubic kogos dla sportu
Film,screen nie moze, ale GM to nie robot, wie co sie wokol niego dzieje, niewazne kiedy kiedys lognie na invisible obok tego Yoozka zlapie na goracym uczynku i sie skonczy. Niektorzy maja dojscia u GMow i o bana dla takiego kolesia nie jest trudno. Teraz za duzo osob sobie mysli a walne sobie filmik ale co oni mi zrobia, nie moga mi dac bana za filmik.Traktuja GMow jak cioty, To nie jest tak jak sie wam do konca wydaje, jezeli zaden tutaj z nas nie wierzy ze ten film to FAKE to dlaczego GM mialby tak pomyslec, i nie sprawdzic tego kolesia od czasu do czasu ? Zwlaszcza dluzsze takie lansowanie sie takimi filmami zbliza go do bana. Moze i za pol roku zacznie robic to samo,ale przynajmniej przez kilkanascie tygodni bedzie spokoj. Moze i jest zabawne ubijanie na non-pvp, ale jak patrze na tych bohaterkow co kreca te filmiki to mi sie zygac chce. Wyskocz na pvp world kozaczyno, dla mnie wasze pvp jest rowne 7 lvlowi na pvp o nicku "ch*j Ci w d*pe".
boorex jest offline   Odpowiedz z Cytatem