Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolirn
po 1 nie idioto bo z rl cie nie znam wiec mało możesz wiedzieć o stanie mojej inteligencji. to ja was informuje że ta strona musi działać tak jak erig czyli tak jak ona chce a nie tak jak powinna. 18H ? wiedz że śpie na dzien conajmniej 8 godzin.... w weekendy nawet 10+ wiec jest to sorry ale z matematcznego punktu widzenia nie mozliwe. 12h to jeszcze sie zgodze, ale jak to pisał ktoś wyżej tibia to nie tylko exp, a jezeli ktos tego nie zauwaza to jest z nim na prawde źle, bo za tymi wszystkimi ludzikami w tej grze kryje sie zywy człowiek no ew. bot
btw. obrazajac mnie czyjesz sie wiekszy madrzejszy itp ? juz współczesna młodzierz nie potrafi wyrazić swojego zdania bez obrażania rozmówcy ? zastanów się...
|
Hej , miło jest poczytac posty człowieka , który ma poukładane w głowie..
i nie obrzuca wszystkich stekiem wyzwisk ..
Co do Wielkiego Mateusza , na początku myślałem , że wbicie takiego levela na non pvp
to zaden wyczyn , bo wiadomo nie ma wojen huntow itp.
Ale spojrzmy na to z innej strony , skoro nie ma walki to jest spokojnie,
tak spokojnie ze az czasem nudno , wiec jaka trzeba miec wytrwalosc i cierpliwosc
zeby wbijac kolejne poziomy
100-150 lev rozumiem , ale pozniej zostaja juz tylko najwybitniejsi zawodnicy.
Ale ktos kto nie gral nigdy na serwerach pvp nie bardzo moze zrozumiec
co to znaczy dostac hunta za free , i to takiego hunta że nic i nikt nie pomoze.
Wy przynajmniej sie nie boicie o to , ze ktos wam zabroni grac !
I to jest najwieksza różnica..
Co do milości i przyjazni w tibii .. To jest wlasnie caly urok tej gry ..
Poznałem w niej w ciagu ponad 3 lat kilka dziewczyn , które zmieniły mnie na lepsze.. Poznałem też kumpla , z którym rozumiemy sie bez słow , znamy sie ponad 2 lata , i nigdy nie zawiódł mojego zaufania.
Każdy szuka w tej grze czegoś innego..
Na tym polega jej fenomen.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich tibijczykow