Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2007, 18:02   #2409
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

@Kidlex

nie odbierałem twojego postu osobiście, bo nasza ostatnia rozmowa w tibi odbyła się za czasów wojny Przyjaciele Żubra vs ktos tam...

po prostu piszesz posty z których wynika że to ty będziesz rozdawał karty a obaj wiemy że tak nie będzie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez huggae
Lepiej nie pisz tak bo Panu Kidlex-owi wjedziesz na dumę i się obrazi, hunta załapiesz i będziesz miał ;<
już raz w tej wojnie rom chciał mnie huncic bo miałem czelność pojawienia się na statku na Goromie (sic!) robin~ coś tam do mnie pisał kazał z isarisem gadać a jak usłyszał że jedyną osobą z którą mogę od nich rozmawiać jest mandus to ucichł. wbrew temu co wszyscy sądzą nie każdy w rom jest ble i nie każdy w fag jest cacy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler
Cytuj:
Kidlex osobiście mam gdzieś twój stosunek do mnie ale:
Nie wiem, <CIACH> gdzie wyczytałeś, że kierowałem swój post do ciebie.

BTW: Wylecą Ci którzy mi podpadli, a nie Ci którzy mówią po Polsku, a i nie mów, że coś jest nie tak, bo w mojej sytuacji robił byś coś identycznego. Fu.
teraz chyba ty mnie nie zrozumiałeś, po prostu wielu jest na tym serwie i nie tylko ludzi którzy wskakują na innych z wyzwiskami i huntami bo coś powiesz nie tak jak oni chcą. osobiście do ciebie nic nie mam bo nic mi nie zrobileś a nawet razem z doneq pomogleś w wyżej wymienionej wojnie. a no i fajnie jest czasem poczytać jak się żyłujesz na forum hehe

i ostatnia rzecz.

dość mam tekstów w stylu "robiłbyś to samo" "oni robią to samo" nie wiesz co bym zrobił być może masz racje ale osobiście nigdy nie pretendowałem do bycia najważniejszym na tym serwerze etc wiec zapewne nie dowiemy się czy wywaliłbym kogos z serwera czy nie.
Kolirn jest offline