Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2007, 21:20   #2032
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elvvons Pokaż post
Gandamir , Pol kyry slyszalo tekst z twych ust "Placisz czy Nonix ma sie toba zajac" I To nie w sytuacjach gdy szles po 80lvl~ bo Szufi probowal PA, tylko gdy rozjebywales sie do 40lvl pod dp bojac sie robic PZ bo jest cie w stanie podjac solo 70% ludzi w Wiw ...Xolorian pomogl NF w war , a Gandamirek pomaga WiW wkoncu fragi musza sie brac od kogos.Oj Gandamirku masz lagi , neta slabego , wylaczyli ci prad , skonczyly sie uhy itp.... Nie nie nie! Poprostu skoro wiesz ze padniesz na jedno combo po **** leziesz na ob? Nalezysz do ludzi ktorych miejsce jest w Pz podczar war a po War kozacza ze byles po wygranej stronie i dam se pale obciac ze gdyby sytuacja byla dramatyczna dla NF bylbys osoba ktora pierwsza napisalaby do zenka o Payment.

Zjedz mnie !! PROSZE ZROB TO !! Tak mnie to podnieca jak po mnie jezdzisz ze siadam na kran PROSZE!!
Bey bey

Prawda, tylko niektóre fakty są przeinaczone. Chcę również zauważyć ze Olik po nikim nie jeździ na forum, może w grze jest PA, ale to tylko gra i PA jest częścią niej. Jeśli komuś to przeszkadza niech opóści ten server, z myślą o tych ludziach CipSoft zrobił specjalne servery NONPVP. Więc zapraszam.

Może wypowie się na ten temat Zenek:
Czy Skibo(z kyry Pusar) lizał mu kiedyś dupe?

Ostatnio edytowany przez Skibo - 23-02-2007 o 21:28.
Skibo jest offline