ach baron..ty to jesteś...zo co się na mnie obraziłeś?
Za moją kaleczoną angielszczyznę? Z polakim mam problemy a o anglieskim już nie mówię. A ta moja polska odpowiedź była skierwoana tylko do jednego "obowyatela" który też po polsku mi odpisał.
A to do grafik porposals...zauważ że nigdy po tamtym forum nie łaziłem i niewiedziałem że jest graphic proposals

(chyba że to te linki w odpowiedzi mojego tematu

)
i wcale nie rozpierda.lam po forum..napisałem JEDEN post.
NIe chwaliłm się ze jestem polakiem, tylko to oznajmiłem. Wstydzisz się tego kim jesteś? Bo ja nie. Ale za ti nie dre się na prawo i na lewo poland rox -.-
co do pisania po angielsku to wysłałem ten post, przed tym jak ukazało się na tibia.pl tłumaczenie na ten temat..
nie zamierzałem także tworzyć innych postuf na forum tibia.com o moich tematach -.-. Tak se palnołem raz, by sprawdzić czy coś z tego będzie.
ja ciebie kurde nie rozumiem. Weź mi pokolei opisz, w których momętach przestawałeś mie lubić i kiedy "pękła" twoja cierpliwość -.-
PS. to że pisałem (lekko mówiąc) żle po angielsku, wcale nie mówiło że jestem polakiem. NIby każdy polak jest uposledzony w pisaniu angielskiego?
acha, i jeżeli chesz poczytać głupi temat( w porównaniu z tym linkiem, moje zbroje gienialne

) to proszę
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=480417
PIE PIE PIE
edit..w klawiature nie trafiam XD..lol..literki uciekają