Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2004, 15:39   #17
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
PS. to że pisałem (lekko mówiąc) żle po angielsku, wcale nie mówiło że jestem polakiem. NIby każdy polak jest uposledzony w pisaniu angielskiego?
Spojrz chocby na Tibie - tak, polacy sa uposledzeni w pisaniu angielskiego. A przynajmniej ich znakomita wiekszosc. W pisaniu polskiego zreszta tez, ale to juz inna bajeczka.
Cytuj:
A to do grafik porposals...zauważ że nigdy po tamtym forum nie łaziłem i niewiedziałem że jest graphic proposals (chyba że to te linki w odpowiedzi mojego tematu )
To chyba sa te linki, nie jestem pewien. Co mnie obchodzi, ze nigdy po tamtym forum nie lazilem? Tym bardziej powinienes uzyc opcji szukaj, czy przypadkiem nie ma juz odpowiednich do tego tematow. Po drugie, CIPowie juz nie potrzebuja wiecej grafikow - wiec tak czy siak bardziej by Ci sie oplacalo, gdybys wyslal tego screena na forum tibia.de
Cytuj:
NIe chwaliłm się ze jestem polakiem, tylko to oznajmiłem. Wstydzisz się tego kim jesteś? Bo ja nie. Ale za ti nie dre się na prawo i na lewo poland rox -.-
Tez sie nie wstydze, ale nie robie tez tak ze wbijam sie nie wiadomo gdzie i oznajmiam "Czesc, chcialem pokazac wam to to i to, a przy okazji, jestem Polakiem" - bo po kiego ch.uja komu to wiedziec? o_0
Cytuj:
co do pisania po angielsku to wysłałem ten post, przed tym jak ukazało się na tibia.pl tłumaczenie na ten temat..
ROTFL! Taka regula istnieje w Tibii od dawien dawna. Dodatkowo, taka regula od jeszcze dawniej dawna istnieje w Netykiecie.
Cytuj:
ja ciebie kurde nie rozumiem. Weź mi pokolei opisz, w których momętach przestawałeś mie lubić i kiedy "pękła" twoja cierpliwość -.-
Moze byc?
Cytuj:
acha, i jeżeli chesz poczytać głupi temat( w porównaniu z tym linkiem, moje zbroje gienialne ) to proszę
Ten temat jest genialny! ^^ GIVE US PIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!11111jeden plxxorz

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem