Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2007, 00:20   #618
Aladar
Użytkownik Forum

Aladar's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: jeszcze w domu :P

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Amera
Skille: ROSNĄ!!
Poziom mag.: 4
Aladar ma numer GG 6919968
Domyślny

Jeszcze jedno, ale to już odnośnie wypowiedzi BTIHagen
musisz zaczekać aż ktoś się przyłączy do Twojego party, a nie

- prawy klik
- zaproś do zabawy
- lej!

Najpierw zaczekaj aż ktoś się do party przyłączy (ten a tamten joind to your party)a potem znajdźcie sobie jakieś przytulne miejsce. Jak wykonasz czynności tak jak je wymieniłem w powyższym to masz deda z miejsca bo niektórzy reaguja na te czaszki jak alergicy!

Prawdziwe lewary robią czasem tak:
Ty rzuczsz run np: fire field, i sobie odchdzisz na bok a oni (o owych lewarach mowa) to widząc specjalnie włażą w ogień a potem się drą "RUN! RUN! RUN!" i Cie gonią przy czym widok uciekającego kolesia (tudzież kolesianki) z białą czachą i goniący go/ją korowód bandy (a co mi tam... nazwe to po imieniu) kretynów drących się "PK!" przyciąga uwagę innych i nawet nie patrzą, że to ktoś kto ma nierzadko niski poziom postaci.
Inny błąd, który można popełnić to chodzić z włączoną opcją atakowania niezaznaczonych graczy.
"Jest pewna różnica między rżnięciem ludzi a ich zarzynaniem"
Chodzi mi o to, że ludzie nie widzą różnicy między PK a graczem, który wypłacił komuś twarzowe z fista, bo chciał mieć z kimś innym spokuj.
Przekładając to na real nasówa się prosty wniosek:
Masz wnerwioną mine - tzn: coś Ci nie pasuje - analogicznie: musiałeś zrobić coś komuś, co się komuś innemu nie spodobało - efekt?: podchodzi jakiś lolu na lvl xxx+ i ma do Ciebie halo tylko za to, że patrzysz się jak po chodniku pełza glizda a w Twych zalanych krwią aczach kotłuje się hamska nienawiśc do wszystkiego co żyje i oddycha przy czym usilnie starasz się to w sobie stłumić.
Z resztą chyba wszyscy słyszeli we wiadomościach jak w Korei jeden koleś zabił drógiego bo tamten nie chciał mu sprzedać wirtualnego miecza ( nie wiem, czy to przypadkiem podchodzi pod jakiegoś rodzaju patologię... pod paragraf przynajmniej!)

PRZESTROGA!!!
Oszcządzajcie się! (mówię tu o młodych graczach) jak zatracicie różnicę pomiędzy światem rzeczywistym a tą grą to też się będziecie zabijać tak jak tych dwóch kolesi z Korei.
Jeśli nie, to poprostu zrujnujecie sobie nietylko psychikę!

Ten co niepokój przeczekał,
Chaos i straszną pożogę.
Poza przestrzenią i czasem,
W błogiej nicości się znalazł.
(...)

Ostatnio edytowany przez Aladar - 25-02-2007 o 19:44.
Aladar jest offline   Odpowiedz z Cytatem