Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2007, 06:36   #5
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Najpierw musisz odnaleźć Baaj Temple (Wpisz X-14 / Y-56 w airshipie). Idz caly czas na polnoc i zabij tego robala co na poczatku zaatakowal Tidusa (jesli dobrze rozwinales postac to bedzie na 1 strzala). Gdy wejdziesz do swiatyni (wejscie pod woda) bedziesz mial statuy ktore mozna uaktywnic TYLKO jezeli rozwiazales lamiglowki we wszystkich innych swiatyniach (Besaid , Macalania , Djose , Zanarkand , Kilika). Bevelle jest zawsze aktywna bo jak wiadomo nie mozna tam wejsc po raz 2. Czasami trudnosc sprawia lamiglowa z Zanarkand. Jesli bedziesz mial z tym problem to napisz do mnie na PW to Ci podpowiem. Gdy zrobisz to wszystko bedziesz wiedzial co dalej (a Anima jest najpotezniejszym Aeonem takze warto miec go przy sobie ).

Jesli bedziecie mieli jakies problemy z jaka kolwiek czescia Final Fantasy od 7 do X-2 to walic smialo do mnie na PW Znam wszystkie na pamiec

----------------------------------------------------------------------

Nie zauwazylem ze pytasz tez o ostatniego Aeona ... Domyslam sie ze chodzi o Magus Sisters. Tutaj troche gorzej. A wiec tak:

1. musisz miec to WSZYSTKIE pozostale Aeony (nawet te dodatkowe).

2. Musisz tez zmierzyc sie z Aeonami tej czarodziejki ... jak on tam ... Belgamina? nvm ... w kazdym razie musisz zabic jej wszystkie Aeony (znajdziesz ja w Remiem Temple (dojedziesz tam na Chocobo z poludniowo wschodniego Calm Lands. (Jesli tam dotrzesz i ją pokonasz dostaniesz Flower Sceptor.)

3. Musisz miec zlapanego KAZDEGO potworka z Mount Gagazet dla goscia z Monster Areny. Gdy je zlapiesz do wyboru bedziesz mial walke z nowym potworem (Catoblepast) ktorej nie musisz wygrac. Dostaniesz tez od wlasciciela areny Blossom Crown.

Gdy bedziesz mial oba itemy bedziesz mogl nareszcie otworzyc ostatnie przejscie w Remiem Temple no i 3 siostrzyczki beda Twoje.

Fajna z nich zabawka ale atakują losowo (robia to co chcą) przez co Anima jest o wiele mocniejsza od nich (tym bardziej ze jesli ja dobrzy wyuczysz to bedzie mogla sama sie leczyc, wysysac mane i bic po 999,999 przez co bedzie praktycznie niepokonana dla zwyklych bossow i potworow).

Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 24-02-2007 o 06:47.
PinGOnE jest offline   Odpowiedz z Cytatem