Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2007, 13:05   #39
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karl0ss Pokaż post
Serwer ONLY TP, FFA jest... no właśnie. Jeżeli byśmy się "połączyli" to Admini i z tamtego servera by zostali co może być wkurzające, ale nie ma kto postawić server'a a więc chwilowo to jedyne wyjście. Co do gry to wole 1.6/CZ ponieważ CS:S jeszcze nie kupiłem (xD).

Pozdrowienia
Zawsze ten serwer można kupić, przelać Dromowi pieniądze na konto. Jeśli każdy zainteresowany by poszedł do banku i przelał 5zł na jego konto to miałby pieniędzy na opłacenie kilku miesięcy z góry. Myślę, że jeśli Drom nie odpowie w tym temacie to wypadałoby, żeby ktoś mu napisał na gadu albo wysłał PM. Może ktoś się ofiarować, mogę to zrobić ja (skoro to mój pomysł, hie hie hie ]:->)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
@up:
Żadnego Polskiego pseudoTP - ze masz autodeada jak gdzieś wejdziesz czy coś.
Ci co potrafią grać zgrają się i pójdą na TP.
Ale to nie jest wymóg.
FFA rox!
Nie będzie pluginu anty-rusha żeby Cię zabijał jak przekroczysz strefę. Tylko na serwerach FFA jest burdel zwykle, na TP porządek. Poza tym o jakie pseudoTP Ci chodzi? Jest kilka bardzo popularnych serwerów TP i naprawdę fajnie się tam gra. Osobiścię wolę TP ze względu na poziom rozgrywki, emocje i samą frajdę, a nie gra typu, że każdy po rozpoczęciu rundy rozbiega się w innym kierunku i szuka fragów. To nie gra. Myślę, że większość użytkowników i tak woli TP. Ale FFA to po prostu bałagan. :/

P.S.
Właśnie doszedłem do wniosku, że Dromowi nie chciałoby się bawić serwerem, więc jeśli już przelewać pieniądze to najlepiej na konto jakieś modka, który by się tym zajął.

Ostatnio edytowany przez Rethfing on Aldora - 24-02-2007 o 13:19.
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem