@Ddevil
Hmm, widze, ze podobnie jak adolf obrales se za punkt honoru dojebać się do tego poradnika

nie pozostaje mi nic innego, jak dalej tlumaczyc poszczególne punktu=y
Jest pare sposobów, używanych przez wielu PVP MASTAH
Ddevil:Uważasz się za takiego? Bo nie wyglądasz
Hmm... Nie, nie uważam sie za takiego. Nic takiego wczesniej nie pisalem, ale to szczegół -.-
Ddevil-Nieuzasadnione mieszanie języka polskiego z angielskim w tekstach "użytkowych" to szczyt kretynizmu.
Chcesz przykład szczytu kretynizmu? Na twoim miejscu dokladniej bym poszukał. W innych działach, bo w tym się nie doszukasz.
Ddevil- Zarówno przed, jak i po myślniku stawiamy spacje (robi<spacja>-<spacja>jak)
Ok, zastanowie sie nad tym
Ddevil-A co, jeśli przeciwnik też biega po bagnie? Wtedy nie ma to chyba większego znaczenia, prawda?
Wtedy zmniejszają się szanse na dojście do punktu strategicznego, ktory może cie uratować
Ddevil-Nie ma takiego znaku interpunkcyjnego jak 4 wykrzykniki. Po drugie, nie zwracaj się do czytelnika "stary", bo nie wszyscy lubią takie określenie. Po trzecie: nie pisz krzykiem. Jak musisz coś wyróżnić to bolduj.
Ja też nie lubię, jak człowiek, którego nikt nie pyta o zdanie, wyraża swoje KRYTYCZNE zdanie na temat mojego artykułu. Nie podoba ci sie- napisz to w sposób ,,hmm, przydałoby się kilka poprawek"- i tutaj mógłbyś dać pare przykładów- wtedy podziekuje ci za wszystkie porady i poprawie błędy. Nie trafia do mnie natomiast krytyka typu adolf- gdyby koleś naprawde był taki mądry, to ,,skrytykowałby" mnie inaczej. Bo w sumie- czy w szkole nauczyciel najeżdża na uczniów, którzy źle napisali wypracowanie? Nie, raczej mówi im, co było nie tak. To może świadczyć, że z adolfem jest jednak jakiś problem, skoro sprawia mu przyjemność pojeżdżanie na innych (według niego, tak naprawde w gruncie rzeczy jego styl ,,dissu" jest smieszny) za artykuły, nad którymi autor jednak się troche nameczył. Btw- nie sądze, zeby składnia była aż tak rozjebana.
Ddevil-Nie zaczyna się zdania od "no więc"
Ok.
Ddevil-Ponadtow Tibii przyjęło się sforumułowanie "low hp" a nie "deep"
Nie interesuje mnie to.
Ddevil-W jednej nie, ale bijąc z broni i np. gfb jest w stanie zadawać większe obrażenia niż będziemy leczyć exura gran. W efekcie, każda tura leczenia się exura gran zbliża nas do śmierci...
I przy okazji daje szansę, by dłużej wytrwać.
Ddevil-A potem zostajemy bez many, wystawieni na atak przeciwnika. Mana shield to ostateczność i ogólnie nie polecam.
Właśnie, ja też nie. Dlatego napisałem, że jest to opcja tylko dla pekerów.
,,SZYBKOŚCIEŻKI”- słowo powstałe pod napływem weny. Oznacza drogę, na której biegnie się szybciej (kafelki itp.)
Ddevil-Na piramidach jest pz, więc twoja rada o stosowaniu up-down w tym miejscu jest bezużyteczna. Wystarczy po prostu wejść na piramidę i już jesteśmy bezpieczni, nie potrzeba do tego up-down.
Jest też sklep naprzeciw depo, jest też druga ,,platforma" na północnym-wschodzie od depo. Biegając po nich jest dobrym pomysłem
Ddevil-I po cholere? Co daje takie durne up-down w miejscu tak odległym od depot? Na co, wy nooby, wtedy liczycie? Prędzej czy później zostaniecie trafieni, a w końcu zabici. Up-Down podarowało wam tylko kilka minut życia więcej, ale go nie ocaliło.
Ty, może nie grałeś nigdy w tibie? Nie wiesz co daje? To spróbuj tak powalczyć low-lvlem z h lvlem (uciekać). Zdziwiłbyś się ile może dać taka technika. Jesli nie masz laggów oraz masz dobre ,,PVP" w klikaniu na drabinki- wtedy mozesz z powodzeniem czekać na pz lock gone.
Ddevil-Nie ma takiego znaku interpunkcyjnego jak dwa pytajniki
Wiem, dlatego na wypracowaniu nigdybym takiego czegoś nie zrobił ( tak samo jak z tymi czterema wykrzyknikami)
Anyway, podczas zaskoku dąż do złapania oddechu- mowie tutaj o momencie, w którym, w przypadku jakiegoś comba, skończy się napalm, przez co będziesz w stanie odetchnąć chociaż na chwile- wtedy zaczynasz myśleć, a nie bać się.
Ddevil-To zdanie jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe.
Łatwiej jest myśleć, gdy w koncu dotrze do ciebie, ze próbują cie zabić. Wiele takich szybkich akcji konczy sie na tyle szybko, ze ofiara, po koncowym napisie, nadal nie wie co się stało

a tak, jeśli przez chwile się opanujesz- wtedy masz szansę
Pokaż swoje umiejętności, siłe swojej postaci. Wiele osób w ten sposób zmienia przebiega walki
Ddevil-Może jakieś rady w jaki sposób?
Tak- obejrzyj filmik DRUID MASAKRUJE LUDZI. Tam jest pokazane w jaki sposób
No, devilku, tak to wygląda. Zacząłem teraz zastanawiać się nad dosyć oczywistą cechą ludzi- nie wiem, czy zauwazyles, ale każdy, szczególnie ludzie tacy jak ty i adolf, macie na tyle ,,w*****oną ambicję", że za punkt honoru stawiacie sobie wytkniecie błędów i wklejenie swoich mądrości. Aż tak ci na tym zalezy? Żeby pokazać swoją ,,olbrzymią wiedzę?" W takim razie sam zacznij pisac poradniki, a ja je będę oceniał.
Aha, jeszcze jedno
Ddevil- Uważasz się za takiego? Bo nie wyglądasz. Z twoich innych postów wyczytałem, że nawet nie miałeś nigdy pacca. Jeśli dodatkowo twój char w podpisie to najlepsze czym możesz się pochwalić, to dobra rada z mojej strony: wyjdź z forum, pograj w Tibie jakieś 2 lata i wróć aby wziąć się za pisanie poradników.
Hmm, żebym stał się podobny do ciebie? Nie, odpada, dla ciebie cwaniaku mam natomiast rade- wyjdź na dwór, pobądź ze znajomymi z dwa lata, dopiero potem zacznij komentować artykuły osób, które się starają.
Tak, nie miałem nigdy pacca. To był mój cel- wbic lvl na facc areas. To źle? Nie
Ze stronki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Flame_war - ,,Dla wielu ludzi Internet bywa też miejscem odreagowania skrywanych frustracji."- mowa o tobie i adolfie?
PS nie wiem dokladnie, jak sie cytuje, co trzeba zrobić po kliknięciu ,,cytuj", więc te ,,cytaty" to bardziej domowa robota.