Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2007, 14:34   #80
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Borut Pokaż post
Chyba cię jebło na mózg.. jakt o jest na imageshacku...
te 5 lat w podpisie to chyba prawda. Nie napisałem że oskarżam o keylogera..tylko poprosiłem o wyjaśnienie dlaczego akurat w tym jednym linku jest takie dziwne rozrszeżenie *.th.jpg inne nnie mają tego rozszezenia *.th.jpg tylko samo *.jpg
A i prosiłem o nie wrzucanie..widać że nie potrafisz się odezwać to może jednak zamilcz?

i twoja odpoweidz że to jest na tym serwerze...jednak jak napsiałem 3 sa z jpg 4ty link nie

@down...a co mnie twoja postać interesuje ?? możesz mnie oświecić? Nie byłem nie jestem i nigdy nie będę zazdrosny o grę..daj spokój.. co najwyżej mógłbym pozazdrościć braku lagów..ot wszystko czego mogę zazdrościć i tak jakby jest z grą związane.
I nie nie powiedziałem "hack me plx" tylko powiedziałem że wygląda mi to podejrzanie poprosiłem kogoś o wyjaśnienie dlaczego jest takie dziwne rozszerzenie w jednym linku. A Ty wszechwiedzący pewnie super mastach uznałeś to że to jest tak banalne i nie stracisz swojego czasu na napisanie odpowiedzi..przecież lepiej na kogoś nawrzucać... taka nasza polska dziecinna kultura nie? A nasza "młodzieży" jest zadziwiona że mamy opinie taką jaką mamy jako polacy w grze...

Ostatnio edytowany przez Deaf Scream - 24-02-2007 o 17:25.
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem