Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2007, 17:16   #12
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

W takim razie poszukaj na google takiego czegos jak:

Real Alternate

jest to kodek dzieki ktoremu bedziesz mogl ogladac te filmy w Windows Media Playerze (wyzej podalem Ci link do kodeka, ale mozesz sam poszukac).

Zeby zebrac Weapony nalezy (najpierw wspolne):

1. W Remiem Temple przed swiatynia skrec w prawo tam powinien byc Chocobo. jak nacisniesz przy nim X zaczniesz wyscig z 2-gim Chocobo ktory bedzie po 2 stronie swiatyni. Musisz poprostu jako pierwszy dobiec na srodek areny. (omijaj wszystkie skrzynki itp bo nie bedzie Ci to potrzebne do tego questa). Jesli bedziesz 1 to wygrasz Cloudy Mirror.

2. Idziesz do Macalanii i przy wejsciu do lasu bedzie jakas babka z dzieciakiem. Musisz znalezc w lesie jej meza czy brata (nie pamietam ale niewazne). Musisz gadac z nia tak dlugo az wspomni o tym ze kogos szuka (bo nie zawsze powie to za pierwszym czy 2-gim razem). Tego faceta znajdziesz przy tym jeziorku w ktorym Tidus calowal Yune (ta sliczna animacja taka )a dokladniej bedzie siedzial sobie tam gdzie czekala druzyna az Tidus skonczy bajerowac nasza sliczna summonerkę ) Podejdz do niego i pogadaj. Znowu idz do kobiety i teraz syn jej zaginal (co za sierota z tej baby to ja nie moge...) Zeby go znalezc musisz isc ta taką scieszka świetlistą (tą co wydaje sie jakby Tidus chodzil w powietrzu). Na skrzyzowaniu bedzie slepy zaulek i tam bedzie jej syn. ZAPAMIETAJ TO MIEJSCE BO BEDZESZ WRACAL TUTAJ NIE RAZ ABY ZROBIC BRON ! Podejdz teraz do tego duzego czegos co jest na koncu scieszki i nacisnij X to zamienisz Cloudy Mirror na Celestial Mirror.

3. W zaleznosci od tego jakimi postaciami grasz to musisz zbierac odpowiednie itemy aby otrzymac ostateczna bron.

@up
Do Final Fantasy NIGDY nie bylo ZADNYCH kodów. W ogole czuje sie urazony ze tak powiedziales ... siedzialem nad tym grubo ponad 100 godzin takze nie do mnie z takimi . Tak mozesz wybierac pola ktore sa zajete przez inne postaci. Ja chyba napisze poradnik co do FFX to wtedy zobaczysz czy to bylo na kodach czy nie i zobaczysz ile to jest roboty !

Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 24-02-2007 o 17:19.
PinGOnE jest offline   Odpowiedz z Cytatem