Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2007, 18:29   #24
Ddevil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dejw Pokaż post
Hmm, widze, ze podobnie jak adolf obrales se za punkt honoru dojebać się do tego poradnika
Do usług, co złego to ja.

Cytuj:
Hmm... Nie, nie uważam sie za takiego. Nic takiego wczesniej nie pisalem, ale to szczegół -.-
Z kontekstu wyraźnie wynika, że chcesz się z nami podzielić tymi sposobami uzywanymi przez PVP-Mastah. Faktycznie jednak można stwierdzić, że sam się za takiego nie uważasz. W takim razie skąd znasz te "sposoby"?

Cytuj:
Chcesz przykład szczytu kretynizmu? Na twoim miejscu dokladniej bym poszukał. W innych działach, bo w tym się nie doszukasz.
Faktycznie, może zagalopowałem się z tym szczytem. Tak czy owak, wygląda to nieestetycznie i nie pasuje do tego tekstu.

Cytuj:
Ja też nie lubię, jak człowiek, którego nikt nie pyta o zdanie
Zamieszczając jakikolwiek tekst na forum, musisz się liczyć z tym, że twoje słowa będą poddawane ocenie i krytyce.

Cytuj:
Nie podoba ci sie- napisz to w sposób ,,hmm, przydałoby się kilka poprawek"- i tutaj mógłbyś dać pare przykładów- wtedy podziekuje ci za wszystkie porady i poprawie błędy.
Daj spokój. Jestem bezpośredni i bezpośrednio wyrażam swoje opinie. Moja krytyka nie miała jednak charakteru ofensywnego (o tym zaraz). Nie uważam, aby przesadne słodzenie ludziom wyszło im kiedykolwiek na dobre. Przeczytałem tekst, wyraziłem SZCZERZE swoją opinię, starając się przy tym, żeby była ona konstruktywna (ostra - owszem, nie zaprzeczam - ale konstruktywna). To czy ją przyjmiesz zależy już od ciebie.

Cytuj:
Bo w sumie- czy w szkole nauczyciel najeżdża na uczniów, którzy źle napisali wypracowanie? Nie, raczej mówi im, co było nie tak.
Masz racje. To jest jednak forum, nie szkoła. Ty nie jesteś uczniem, a my nie jesteśmy nauczycielami.

Cytuj:
nad którymi autor jednak się troche nameczył.
Ja tam jednak jestem zwolennikiem poglądu, że nie licza się chęci, a efekt.

Cytuj:
Ty, może nie grałeś nigdy w tibie? Nie wiesz co daje? To spróbuj tak powalczyć low-lvlem z h lvlem (uciekać). Zdziwiłbyś się ile może dać taka technika. Jesli nie masz laggów oraz masz dobre ,,PVP" w klikaniu na drabinki- wtedy mozesz z powodzeniem czekać na pz lock gone.
Myślałem, że mówimy o obronie przed PK, a nie o byciu PK.

Cytuj:
Tak- obejrzyj filmik DRUID MASAKRUJE LUDZI. Tam jest pokazane w jaki sposób
Dobrze, ale to miał być twój poradnik, a nie masakrującego ludzi druida.

Cytuj:
No, devilku, tak to wygląda. Zacząłem teraz zastanawiać się nad dosyć oczywistą cechą ludzi- nie wiem, czy zauwazyles, ale każdy, szczególnie ludzie tacy jak ty i adolf, macie na tyle ,,w*****oną ambicję", że za punkt honoru stawiacie sobie wytkniecie błędów i wklejenie swoich mądrości. Aż tak ci na tym zalezy? Żeby pokazać swoją ,,olbrzymią wiedzę?" W takim razie sam zacznij pisac poradniki, a ja je będę oceniał.

(...)

Hmm, żebym stał się podobny do ciebie? Nie, odpada, dla ciebie cwaniaku mam natomiast rade- wyjdź na dwór, pobądź ze znajomymi z dwa lata, dopiero potem zacznij komentować artykuły osób, które się starają.
Dokonajmy analizy mojej krytyki: Używałem mocnych słów (w twoim odbiorze), ale atakowałem tekst, a nie ciebie. W jednym miejscu podważyłem twoje kompetencje, ale był to wniosek wyciągnięty z przeczytanego tekstu.
Ty natomiast, jeździsz sobie po mnie ad persona (twierdzisz, że nei mam rl life, że jestem cwaniakiem, że nie chciałbyś byc podobny do mnie, że mam w****ona ambicję oraz że jestem głupi (poprzez ironiczne wyrażanie się o mojej wiedzy)).

Teraz ochłoń i zastanów się, czyje podejście jest właściwe.