Temat: Sataniści??
Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2004, 19:16   #8
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@Hoomik : nie zgadzam sie z toba. Jesli jestes katolikiem - wg Przykazan Bozych, osoba, ktora nie wierzy w Boga, jest nie tyle co zla, ale napewno nie trafi do Nieba. Skoro w kazdej religii tak jest, to oznacza, ze wszyscy trafia do piekla? Ja tam nie mam nic do tego, ze ktos jest jehowy, islamista itp. Moze byc szatanista nawet, ale pod WARUNKIEM, ze nie OBRAZA i PONIZA mojej religii ani nie robi rzeczych SPRZECZNYCH z moja religia oraz NIE WYRZADZA KRZYWDY innym osobom. Bo jesli sie jest szatanista, a sklada ofiary z np owiec itp - prosze bardzo, niech sobie bedzie.Ale jesli sklada z ludzi - juz cos mam do chlopaka.

A co do 666 - wiekszosc nie wie co to znaczy, a chce byc na topie. Tak samo z pentagramem - wiekszosc rysuje go NIEPOPRAWNIE. Wiekszosc rysuje go w stylu gwiazdka na gorze, dwie gwiazdki po srodku, dwie gwiazdki na dole
co oznacza czlowieka z rozlozonymi rekoma lub (jak wspominaja w niektorych momentach Swiete Pisma ukrzyzowanego Chrystusa).Pentagram (znak szatana) powinno sie rysowac tak : dwie gwiazdki na gorze, dwie gwiazdki po srodku i jedna na dole.
Te dwie * oznaczaja rogi szatana...ale to tak nawiasem mowiac.
A dla ciekawych - nie, nie jestem satanista, tylko wiec co nieco o tych sprawach.

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 23-09-2004 o 19:19.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem