Cytuj:
A pojęcie nieba i piekła, to sprawy (choć troszkę) ważniejsze. Przecież zależy nasze życie, do czego zmieżamy w życiu itp
|
Co ma to, czy jestem satanista (co jest bardziej filozofia niz religia. Chcecie wywod filozoficzny czy mam pozostac na ripostowaniu? BO rownie dobrze moge Wam yebnac dlugi wywod nt. satanizmu -.-), do tego, do czego zmierzam w zyciu? Tak czy siak w*******a mnie robaczki, wiec co to ma za znaczenie?
Cytuj:
Albo kiedyś pójdzie po rozum do głwy, albo jest satanistą.
|
Czyli jesli jest satanista, to nie jest inteligentny? Dzieki, Scor, naprawde fajnie na sprawe patrzysz o_0
Cytuj:
Scor, troche przesadzasz, tolerancyjnym mozna byc np. dla ludzi o odmiennej orientacji, ale nie dla satanistow.
|
Moge zniesc jamniki, ale owczarki niemieckie maja wypier.dalac, aight?
Cytuj:
Taki pentagram np. to tak naprawde tez w sumie niewiele ma z tym wszystkim wspolnego...
|
Dla samego satanizmu, faktycznie, niewiele. Ale z satanizmem Szatan tez niewiele ma wspolnego. Mylicie pojecia SATANIZM i OKULTYZM -.-
Cytuj:
Moze byc szatanista nawet, ale pod WARUNKIEM, ze nie OBRAZA i PONIZA mojej religii ani nie robi rzeczych SPRZECZNYCH z moja religia oraz NIE WYRZADZA KRZYWDY innym osobom
|
SATANISTA, po pierwsze. Po drugie, ja to widze tak - zamykasz okno zeby nie slyszec problemu. Cos w stylu - niech sobie frajer gwalci nieletine pieski, dopoki nie tknie mojego, lub nie przejdzie na ludzi -.-
Cytuj:
Bo jesli sie jest szatanista, a sklada ofiary z np owiec itp - prosze bardzo, niech sobie bedzie.Ale jesli sklada z ludzi - juz cos mam do chlopaka.
|
Jesli sie jest satansita, nie sklada sie ofiar. Geez, ludzie, tak ciezko to pojac? Chyba jednak wyklad musi byc -.-
Cytuj:
A dla ciekawych - nie, nie jestem satanista, tylko wiec co nieco o tych sprawach.
|
Bardzo male co nieco -.-