Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2004, 19:55   #33
Nightmared Druid
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trener
Ech.....sie porobiło

Brzuki często gęsto soą lamerami i noobami, ale jednak polaczki ich dościgają

A najbardziej WK****A mnie jak gram na non PvP i trenuje sobie spokojnie..podchodzi kolo o polskim nicku to ja do niego "Nie zabijaj krasnal, trenuje z nimi, PLZ"
a on na to "Pi***ol sie : D" i zabija mi je - klikam na kola a on 10-13lvl

I co wy na to?? Rozumialem jeszcze Brazylianów ale nasi rodacy??

Ech, trudno takie czasy i nic na to nie poradzimy, oprócz tego co wcześniej zostało napisane - NIE PRZYZNAWAĆ SIĘ PRZED NISKOLEVELOWCAMI ŻE JESTEŚMY POLAKAMI -

Święty Spokój

Pozdro

Ma racje.... ja przestaje sie przyznawać że jestem Polakiem bo po prostu będzie mi wstyd.... nie wiecie jak jest przykro jesli sie idzie na ds-a w towarzystwie BR a tu ci blokuje polak..... babka już wie że rodak i co???- przestała sie umawiać na różne wypady.... a *** wie czy nie jestes taki sam..... jednostki świadczą o ogóle.....

EDIT:
Przykład z dziś: Rozmawiam z (byłym) kumplem o tym jak jeden *** lurował dziś arkanista pod depo (gram na harmonii) .... On na to że jak mu skoczy level ( ma 25 ale przez dobre wychowanie nie powiem jaki ma nick) to też będzie lurował.... to ja mu na to że go znienawidzą jak tamtego wczesniejszego lurera.....On mi na to wiązanką swojskiego ścierwa pt: s*******aj ****a ***u ***any dziwko etc. etc. i puszcza spam że jestem NOOB...... i jak tu nie mówić że polacy to najwieksze nooby JEŚLI SAMI SWOIMI POCZYNANIAMI O TYM SWIADCZĄ ( powiedział mi "sam bede lurowal jak mi level skoczy") na tibii????? Przykład jest jak byk..... stwierdził że jak mu nie daje UHów za free a jego kumpel kupił sobie PACCa to jest lepszy ode mnie i nie będzie sie zadawał z takim porządnym playerem.... kto to?? H*** of H******* (nie powiem kto to bo nie jest tego wart) ..... Najwięcej noobów mamy we własnym kraju.... BR?....no......PL?....joke?......I'm not PL.....PL are a noobs...... Im (???)....

NIE PRZYZNAJE SIE ŻE JESTEM POLAKIEM I NIE PRZYZNAJE SIE DO LUDZI KTORZY MNIE ZAWIEDLI !!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Nightmared Druid - 23-09-2004 o 20:39.
Nightmared Druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem