Teraz ja cos powiem, no wiec:
widzieliscie moze jak n00bki biegna za ludzmi z red hp? A jak biegna za toba na r00ku jak masz poison? A wiecie czemu? Bo POLOWA POLAKOW GRAJACYCH W TIBIE TO SMIERDZACE MENELE GRAJACE Z KAFEJEK IDIOTERNETOWYCH SMIERDZACE FAJKAMI I TANIM WINEM!

To az glowa boli... Sam mialem okazje poznac paru takich, kiedy jeszcze nie mialem neta i zachodzilem do cafe popykac... 90% ludzi w lokalu gapilo mi sie w kompa w zdumieniu i w niemym zachwycie... Pamietam jak kiedys bedac w cafe wytlumaczylem 2 n00bkom podstawy gry knightem oraz dobre miejsca do expienia... A teraz? Teraz jestem przez nich wyzywany! Chwala sie itemami ktorych nie maja! Dobilo mnie kiedy 1 z nich powiedzial ze ma skile 76 sprawdzam na liscie sword a tu nikogo takiego! No a czemu? Bo polscy gracze w tibie to ZULERNIA!

Wciaz pamietam te przezarte nikotyna chuchy... Koszmar... Tylko wziasc shotguna i zrobicz czystki etniczne... GRRR!
@re: Palladni
Hehe, on sie nazywa Andrevas, to n00b jakich malo, wiesniak, maly dzidzius z podstawowki, wali konia na widok mamy, bozia go nie kocha, jedynym sposobem na skrocenie jego zyciowej meki jest SMIERC przez kastracje jaj ktorych nie ma i zostawienie go na chodniku LUB przybicie mu jaj do mostu wywalic go za barierke (jak bungee

) i dac mu noz... Niech se odetnie!
Plz niech on to przeczyta boze daj!