czepiacie się Taifuna ;/ lol i tu jest małe kuku taifun był tam tylko podstawowym shoterem on nie prowadził questa...
1. było trochę złej organizacji - mogli dać tym co są zieloni w temacie POI choćby linka wcześniej żeby oblukali co i jak takie tłumaczenie każdemu z kolei zjadało dużo czasu lecz człowiek myślący sam by się pofatygował na "eriga" np. filmiki jakieś mniej więcej żeby widzieli co i jak... chociaż jak tak dalej myśle to przychodzi mi do głowy pytanie czy oni umieją włączyć TibiCam?
a) jazdy przed kamieniami kolejka to kolejka ;/ to co robiliście to było dziecinne? głupie? - przecież wyraźnie i głośno tryku powiedział ile macie czasu na wejście... dopiero wasta gfb na was zrobiła luz w przejsciu
b) parodia w labiryncie z wpadaniem ;/ na pewno nie wina taifuna.. tylko waszej uwagi, było pisane co i jak krzyczane po 10 razy a ci dalej swoje "mam stanąć na parcel"
c) wchodzenie w tp żeby sprawdzić co za nim jest - parodia? głupota? a może poślizg? (TAIFUN nie zostawiaj mydła przed tp bo się ludzie ślizgaja o.O?)
d) dialogi strata czasu - ludzie takie trudne to było link był podany do dialogów Argon (przepraszam jak źle nick) cały czas latał i pomagał - GZ cierpliwości
2. Ze taifun zostawił ludzi miał dość chyba 13h? myślicie zaś że to Taifuna wina? nie wasza patrz punkt 1. podpunkt d)
tak po za tym wiecie co to 1 sqm? rozbieganie się.. tez wasz błąd
ps. fajnie tak na taifuna najechać - a może to z wami coś było nie tak?
Co do zabicia tych tam Malpkaa itd. w sumie obojętne mi to ale patrząc inaczej dlaczego by nie mieli zabić skoro byli pewni... vision robiło random pk na kumplach duss? Brawo?
CHCIAŁBYM PODZIĘKOWAĆ SPAAW'owi bez niego mogło się nie udać! (nice screen z hellami