Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2007, 10:22   #243
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

A to fajnie... przyczepilem Vienina... a sam nagadalem glupot ja tam na erig.net niepatrzylem... najwidoczniej trzeba bylo, tak nawiasem nieznam potwora z ktorego jakis item zawsze wypada... pomijajac faraonow itp. no ale coz... bede wierzyl slowom (always) no i sorka za blad
Pozdrawiam

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hakuoh Pokaż post
Przy okazji zauważyłem tam pare błędów:
It spawn with 3 minotaurs so you may find at a room with, 2 hyaenas, 9 minotaurs and wolfs.

Abilities: Summons 0-2 Hyaenas, shoots Energy Field, Self-Healing (Slow), Fire Missile, Life Drain-like Explosion around himself (0-35), Melee (0-50)
Czy aby napewno?
Tu niema bledow raczej... zauwaz iz z "zeznan swiadkow" ktorzy juz mieli ta przyjemnosc pokonywania tego bossa... w najnizszym pomieszczeniu na mhell bylo wowczas nadomiar wiecej minosow niz przy zwyklym respawnie... dziwne troche nie? po drugie jezeli Ci chodzi o to melee... to czemu miala by to niebyc prawda? jest sposob zeby sie przekonac...
-wyrzuc wszystkie itemy (zbroje, tarcze, helmy, itp) do plecaczka, i daj sie lac AS'owi zobaczymy ile najwiecej oberwiesz z jego melee pozdro

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!

Ostatnio edytowany przez darushu - 25-02-2007 o 10:26.
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem