Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
@krupnik
Jakby mnie ta guild bolala to bym do niej chcial wrocic ^^.
Ja sie na kogo szykowalem? huhuh
Nie porownuj sie do mnie BO JA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE NIE ZAPLACILEM!
I NIE KIWNOLEM -.- jak juz kiwnĄc -.-. na marginesie to bylo analfabeto.
Na gc wam narzwucalem i to cie tak zezloscilo, ze kick ^^. I nie mow ze nie, pamietam jak wtedy ten - lord hybrid skillowal i powiedzial, no wreszcie skillowanie nie jest nudne.
Hahaha a przypominasz sobie jak mowiliscie
Jest pokoj bo dzieki akcjom organizowanym przez PN bali sie expic. Jaka byla prawda? ^^
Jesus, wlasnie zauwazylem kolejny blad ort. zanim cos napiszesz to przeczytaj to.
|
Nigdy nie mowilem ze jestem nieomylny, nikt nie jest ^^
Chesz zebym ja zamiast czytac tego co napisales szukal ortografow? Nic trudnego, sam ich mase robisz, ale to nie ma sensu.
Znow zaczynasz wymyslac sobie swoje historie, ty mozesz powiesciopisarzem zostaniesz? Nigdy nie poiwedzalem ze dzieki PN. Oni bali sie expic bo ty wielki PA Revarton jeszcze "grales" na Galanie. :<
Ty w przeciwenstwie do mnie nie zaplaciles, zgadza sie tylko ty w przeciwenstwie do mnie nie grasz, poza spamowaniem idotycznymi i wyssanymi z palca historii. No ale tego graniem nie mozna nazwac :<
Robisz z siebie niewiadomo jakiego kozaka a byles i jestes nikim. Z guildy wyleciales bo planowales akcje na jednego membersa, ahhh moze to byl 2 owner? No coz masz prawo niepamietac w takim wypadku.
P.S Jak masz zamiar znow wymyslic sobie nowa histoie jaki to niezajebisty jestes a reszta to "pionki" to sobie oszczedz bo nie bede tego juz komentowal. Szkoda czasu.