Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
@krup
Mam nadzieje ze tam padaczki nie dostales ^^.
Ja przynajmniej nie kryje sie z tym ze sharowalem -.-...
Ty grasz, a ja mam co robic w RL YO! Btw. Koledze dalem chara to bedzie teraz grac ^^ HWL mnie nie huntuje, wiec moze grac spokojnie
Na kogo cos planowalem? Teraz ci napisze wersje dla idioty. Powodow do wyrzucenia mnie z gildi bylo duzo, ale bezposrednim bylo to, ze wam wrzucalem na guild chacie !!
Co wymyslilem? Bo jedyny ARGUMENT jaki uzywasz brzmi : Klamiesz, wymyslasz!
/ Pokaz mi moje orty ^^
|
Z ta padaczka - glodnemu chleb na mysli. Aff i tak pewnie nie zrozumiesz/zrozumiales.
Glupi jestes czy tylko czytac nie potrafisz? Przedchwila powiedzalem ze wymysliles sobie kolejna historie, podajac przyklad "Hahaha a przypominasz sobie jak mowiliscie Jest pokoj bo dzieki akcjom organizowanym przez PN bali sie expic"
Spytaj 2 ownera kogo chcial zabic bo tylko tyle mogl/moze, chciec.
Pozatym jak bys byl troche bardziej rozgarniety to zauwazyl bys ze nie gram od dawna, loguje sie czasem pogadac. A co do mojego RL to nie narzekam, nie musze zabijac czasu spamujac idotycznymi wypowiedzami jak ty :<
Tak nam na GC wrzucales ze dalej chlopaki nie moga dojsc do sibie niektorzy :< A na powaznie to jedyne co robiles bedac w Relictus to spamowanie GC idotyzmami, kolejny przyklad czegos wymyslonego przez Ciebie. Dowartosciowujesz sie w ten sposob? Jezeli tak to pisz wiecej, bedzie Ci lepiej
Pozdro