Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamil35s
Imho nie wyszło Wam. Tibia.org znalazła zdecydowanie lepsze rozwiązanie.
|
To z tym ze trzeba nabic 100 postow aby wrzucic obrazek ? Smieszny jestes, czy moze to ze u nich da sie dodawac zalaczniki zdjecia? U nas serwer forum dziala jak blyskawica, porownaj sobie z tibiaorg, nie ma sensu dodawac zalacznikow, powstanie modyfikacja forum, gdzie mozna bedzie bezposrednio uploadowac fotki na imageshack czy foteka.pl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foto_scr
www.tibia.org.pl <test> <-------to raczej też możecie dodać do bezpiecznych stron.
Wprowadźcie załączniki z załadowywaniem zdjęć. Tam juz znaleziono rozwiązanie i nie ma placzu.
|
czytaj wyzej
Cytuj:
Poza tym nie jest to zrobione dobrze.. Próbowałem już userbara wgrywać na photobucket i foteka.pl, a mimo to zamiast obrazku pojawia mi się link (a używam taga [IMG]).. A nie chcę wgrywać na imageshack, gdyż tam co chwile jest jakaś awaria..
|
foteka.pl jest obecnie przebudowywana, zajmnie to mniej wiecej do 3-4 tygodni, natomiast jesli chodzi o imagesshack, fotosik.pl czy photobucket, to kwestia jak dodajesz te zdjecia, jesli link pomiedzy tagiem IMG nie jest zakonczony .jpg .png .gif .jpeg to forum ma wlasne standardowe zabezpieczenie, ktore wyswietli go jako link
Co do napisow, postaram sie dzisiaj wymyslij jakis bardziej przystepny sposob ostrzegania userow, np maly obrazek przed niebezpiecznym linkiem np. stop, po najechaniu wieksza informacjia. Co wy na to ?