Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2007, 13:39   #1923
White_Power
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
Jestem Polakiem i sie tego nei wstydze, niegdy nei musialem za to/przez to komus ssac i nigdy tez nie udawalem ze jestem kims kim nie jestem. A ludzmi ktorzy tak robia sie brzydze i nie boje sie tego powiedziec glosno .
A kto ci powiedział, że ja sie wstydze ? Tibia to tylko gra, a ludzie twojego pokroju biorą ją na poważnie. Jak tam krzesełko?

Cytuj:
Robactwo trzeba zwac robactwem i trzeba je tępic - i to robie od poczatku gowna jakie robisz w tibii i na tym forum. A w rl nie zawachalbym sie splunac ci w twarz i nawet bym przy tym nie mrugnął... Pozdro!!!
Od zawsze twierdziłem iż jesteś robakiem, kazdą wypowiedzią to potwierdzasz. Zapewne mrugnął byś dostając po tym w morde

Cytuj:
I jeszcze jedno - w odrozneiniu od ciebie i twoich kolegow ja nigdy nikomu nie ssalem bo nie musialem, ale to chyab jakies dziwne jest dla ciebie.... czyzby dla ciebie dzien bez ssania dniem straconym? I nie pograzaj sie w tym gownie glebiej robisz z siebie blazna i boli cie tylko to ze ktos to wytyka na forum, ale coz taka cena blazenady....
Jak już wspomniałem nie każdy ma tak jak ty, a co do moich znajomych to nie kozacz tak na forum tylko wpadnij do mnie i powiedz im to w ryj cwaniaczku :rolleyes:

Over'n'Out

@down
Kto Ci powiedział, że ja nie jestem dumny ?:>
Poprostu żal mi tego co Polacy robią w tej grze...

Ostatnio edytowany przez White_Power - 25-02-2007 o 13:42.