Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2007, 14:23   #689
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ber_
@up
Jedyny błąd do którego mogę się przyznać to to, że nie wziąłem tyle uhów ile powinienem, nie sądziłem, że będę głównym blokerem, myślałem, że idziecie a ja pójdę z wami coś pomóc i przy okazji pozaliczać jakieś seale.. Przez to seal z wrl był skazany na niepowodzenia ale i tak kilka osób by przeszło gdyby ktoś łaskawie zdjął mi z drogi golemy.. Inaczej dojść do warlocka i to tak, żeby zagonić go w róg jest niemożliwe ..
A co do banshee to można było walić e-wave, specjalnie stanąłem jak najbliżej lewej ściany żeby było miejsce.. 3 czy tam 4 miałem na sobie, jedną blokował 55 knight.. dlaczego nie wymordowaliście ich przepotężni shooterzy tego nie wiem.
Ps. i nie rozumiem po co było robić te seale skoro będziecie je robić jeszcze raz z powodu braku Pavelusa.. kiedy wiadomo było, że Pavelus rezygnuje trzeba było się wstrzymać z tą wyprawą..

Pozdrawiam
ta, moze i wrl nie schodzily szybko, ale jak po 5 zabitych ci sie uhy skonczyly, to ja pytam ile ich miales? 2 bp?...

a co do tych banshee, to ql, ale nie rzuciles exety i 2 poszly na mnie, dostalem combo w skutek czego, po schodach na gore wszedlem majac 14 hp

edit.
combo w 1 sec (681 hp)

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 25-02-2007 o 15:01.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem